Efnote Pro 707

Efnote 5X

€ 3.995

Efnote 3X

€ 2.750

Efnote 7X 

€ 6.295

Efnote is een nieuw merk maar eigenlijk ook niet. Artesia, de fabriek en eigenaar van Efnote produceert o.a. ook de ATV drumstellen en hebben veel know-how ingekocht. Ze hebben de afgelopen jaren enorm aan de weg getimmerd en blinken uit in playability. Ze hebben net als ATV, 360 graden bekkens, optische sensoren als hihatcontroller (werkt subliem!) , 3 triggertechniek waardoor geen hotspot etc.
De module is zeer compact en heeft erg goede geluiden. Originele opnames van echte snares, bekkens etc. Daarnaast kan je de geluiden ook nog veranderen naar eigen smaak, combineren en deze eigen creaties apart opslaan zodat je ze altijd kan oproepen.
Nu hoor ik je denken, met bijna iedere module kan je dat. Dat klopt, alleen bij Efnote kan het, maar is het niet noodzakelijk. De standaard kitjes zijn al geweldig en je moet niks. Ik merk wanneer klanten achter een Efnote gaan zitten, deze meteen "thuiskomen" . Alles voelt meteen goed en alles werkt meteen heerlijk. De meeste drummers willen niet bezig zijn met een module en dat hoeft bij Efnote ook niet, maar het kan wel ;-) 
Ik weet dat het moeilijk uit te leggen is, maar als je in de showroom bent, merk je meteen wat ik bedoel. 

 

Ze hebben voortaan een enorme range aan producten van middenklasse tot high-end.

Sinds oktober heeft Efnote de Pro-serie en zoals de naam al zegt is deze speciaal ontwikkeld voor de veeleisende drummer en/of die veel optreedt.

Is geen koopje, wel een beauty!  
Wat sounds en speelgevoel betreft absoluut de top en verkrijgbaar in 16(!) varianten. Wij hebben het topmodel staan (707) om te laten zien wat mogelijk is. Uiteraard zijn er ook kleinere en minder complete varianten vanaf € 5.300. Echt geweldig!
Overigens de enige module/elektronische kit met maar liefst 12x gebalanceerde direct-outs! 
Ideaal on stage en ook ideaal voor kerkgemeenschappen!