ATV aDrum
Dit is de huidige top van de ATV elektrische drumstellen € 3.595

Deze set is voorzien van de revolutionaire ATV AD5 module.
De oprichter van Roland, Ikutaro Kakehashi, heeft samen met een groot gedeelte van het voormalig ontwikkelteam van Roland, de nieuwe maatstaf gezet op elektronisch drumgebied, te weten ATV.
Deze AD5 module heeft origineel opgenomen klanken van de bekende merken in cd-kwaliteit. Hiervoor is speciaal een zeer snelle processor ontwikkeld die deze geluiden om kan zetten in 2 miliseconden!
Hieronder staan alle bijzondere technieken uitgebreid beschreven zodat u begrijpt waarom deze aDrum ongeëvenaard is!
Bij Maatwerk In Drums wordt bij aanschaf van een aDrum of AD5 module de module voorzien van 12 kits en alle geluiden van de ATV soundstore t.w.v. € 290!

De AD5 module is een begrip onder de drummers. Iedereen die ooit van deze module gehoord heeft, weet dat de geluiden onovertroffen zijn. Maar met alleen fantastische geluiden red je het niet. Doordat ieder instrument -met alle stapjes die er zijn- is opgenomen, kan je eindelijk drummen met accenten, klinken ghostnotes geweldig en is het machinegun-effect afwezig. Door een even simpel als geniale set-up van de triggers, is voor iedere drumstijl de juiste setting te vinden.
Het is op papier moeilijk uit te leggen hoe mooi dit werkt!

In de crashes kunt u 2 verschillende geluiden selecteren, in de ride 3. De snare heeft ook 3 verschillende geluiden en de toms en kick ieder 1 geluid.

Wij leveren deze module met 12 originele kits i.p.v. 5 kits en we zetten standaard 70 instrumenten in de module i.p.v. 49 . Daarnaast is er de ATV Soundstore waar u ook nog keuze heeft uit andere snares, rides, percussieinstrumenten etc. Deze module is ook te gebruiken i.c.m. bijna alle merken zoals Roland, Yamaha etc. NU TIJDELIJK WORDT DE AD5 MET 119 GELUIDEN GELEVERD T.W.V. €290 !Alle cymbals hebben een slagveld van 360 graden en zijn door de dubbele aansluitmogelijkheid te gebruiken als ride. Dankzij het siliconen slagvlak voelen ze zeer natuurlijk aan. De bell functie is eindelijk wel gevoelig en GEEN aan/uitschakelaar! Ze zijn in zeer veel maten te krijgen maar standaard wordt de aDrum geleverd met een 16" crash , 18" ride en een 14" hihat. 10", 12" en zelfs een China zijn beschikbaar! Uiteraard hebben ze ook allemaal een dempfunctie.Ook de ketels zijn bijzonder. Deze zijn zoals akoestische drumstellen van 6-laags berkenhout. Door deze constructie is het "tegengewicht" wanneer je erop slaat zeer natuurlijk. De toms en snare hebben 3! veltriggers en 3! randtriggers. Hierdoor behoort een hotspot tot het verleden ! De snare heeft voor de rimclick een apart houten rand voor de juiste balans en feel.

De kick is 18". Zwaar uitgevoerd dus zeer stabiel en door een speciale constuctie rond de trigger heeft hij een heerlijke rebound van de kickbeater. De ketels zijn dus allemaal dualtriggered waardoor ook de ketelset te gebruiken is door vrijwel alle modules.

Bij de set worden standaard stands geleverd voor de tom, crash en ride. Een snarestand is ook aanwezig.
Mocht u geen hihatstandaard, baspedaal en kruk hebben, dan hebben we daar speciale aanbiedingen voor.Speciale aandacht voor een speciaal onderdeel.
Iedere drummer die elektrisch drumt weet dat de hihat vaak de grootste aanpassing vergt. Ze reageren vaak traag en spelen gewoon niet lekker.
ATV heeft ook hierin weer iets speciaals bedacht door de controller te maken die werkt met een optischse sensor. In het onderste deel is een lichtsensor geplaatst die traploos meet hoever de hihattop verwijderd is. Deze is i.c.m. AD5 perfect te kalibreren. Dit resulteert in een zeer snel reagerende hihat die ook de juiste reactie geeft wanneer je een teentje optilt.
Voor de cymbals en hihat hebben we speciale prijzen, mocht u deze los willen aanschaffen voor uw huidig drumstel of voor uitbreiding.